HBV-Omslag; Meepraten, meedenken, meedoen

Bij WoonGenoot horen we graag wat bewoners van hun woningcorporatie vinden. Denken we dat het een goede zaak is als bewoners opkomen voor het wonen in hun buurt. Vinden we ook echt dat bewoners daar iets over te zeggen hebben.

Bewonerscommissies
We vinden het een goede zaak als bewoners opkomen voor het wonen in hun buurt. En zijn bereid om, eventueel samen met andere organisaties, met bewoners te praten over het wonen. Bewoners die van plan zijn een bewonerscommissie of –vereniging op te richten, kunnen daarom rekenen op hulp en medewerking van WoonGenoot. In de bewonersvergaderingen van deze commissies worden allerlei onderwerpen besproken die te maken hebben met de kwaliteit van het wonen. De meest uiteenlopende zaken waarbij bewoners een gemeenschappelijk belang hebben.

Huurdersvereniging
De huurdersvereniging ‘OMSLAG’ is voor ons een gesprekspartner op alle hoofdpunten van beleid. In de vergaderingen met de directeur/bestuurder van WoonGenoot komen zaken aan de orde als de jaarlijkse huurverhoging, onderhoudsbeleid, veranderingen in diensten en services, huurcontracten en andere regels, woonomgeving en leefbaarheid. Zie ook: http://www.hvomslag.nl/

Meer weten, kijk in onze informatie brochure die u hier kunt downloaden: Informatiebrochure