Zelf aangebrachte voorzieningen

Aan een eigen huis kunt u bijna alles veranderen wat u wilt. Maar ook als u een woning huurt, kan het natuurlijk voorkomen dat u de indeling of de voorzieningen niet optimaal vindt. Dat u veranderingen wilt aanbrengen. WoonGenoot vindt dat dit moet kunnen en biedt u daarom de mogelijkheid om zelf zaken aan uw woning te veranderen. Bijna alles is bespreekbaar. Zolang de verandering maar niet in strijd is met regelgeving, geen overlast veroorzaakt en geen gevaar oplevert, kan er veel.

Belangrijk is wel dat u vooraf contact met ons opneemt over de veranderingen die u wilt aanbrengen. In sommige gevallen heeft u namelijk toestemming van WoonGenoot of van de gemeente nodig. Daarnaast kunnen wij u met praktische adviezen en informatie van dienst zijn. Let op: als u zonder overleg met WoonGenoot dingen aan uw woning verandert, kan dat later heel vervelende gevolgen hebben.

Meer weten?
Neem dan contact op met onze afdeling Technisch beheer. Bel 024 - 344 06 39 (keuze 2). U kunt uw aanvraag ook mailen naar onderhoud@woongenoot.nl. Vergeet niet uw naam, adresgegevens en eventueel telefoonnummer te vermelden als u via e-mail reageert. 

Meer weten, kijk in onze informatie brochure die u hier kunt downloaden: Informatiebrochure